Brunvoll inn som ny leietaker

Publisert den 28.11.2023 av Postvegen 11 AS

Brunvoll har ansatt 70 nye medarbeidere bare i år. Nå har avdelingen i Ålesund blitt så stor at de flytter til nye lokaler.

- Det er mange kompetente folk rundt om på Sunnmøre, og vi har et stort behov for lokal kompetanse, sier Frode Bloch, EVP control & electrical i Brunvoll.

For å få plass til all kompetanse de trenger, har ålesundsavdelingen vedtatt å flytte fra de nåværende lokalene i Lerstadvegen, til det nye, grønne næringsbygget som nå tar form i Postvegen 11.

Fokus på bærekraft

- Det var ikke så mange ledige lokaler som passet våre behov, så vi ble veldig glade når vi fant Postvegen 11. Her får vi både de moderne fasilitetene vi ønsker oss, en fantastisk kantine, flotte uteområder og ikke minst det grønne fokuset, sier Bloch.

Brunvoll jobber systematisk med å utvikle energieffektive løsninger som reduserer både kostnader, energiforbruk og utslipp for skip. Som en del av arbeidet med å få en grønnere drift, jobber de nå med å installere det som skal bli landets største solcelleanlegg på fabrikken i Molde. Det passer dermed godt med bedriftens profil å få nye kontorlokaler i et næringsbygg som prosjekteres med utgangspunkt i en BREEM-NOR Excellent sertifisering, noe som betyr at det vil bli Nordvestlandets grønneste bygg.

- For oss er det viktig å ha fokus på bærekraftig på flere nivåer, sier Bloch.

Legger til rette for ytterligere vekst

I dag har Brunvoll avdelinger i Molde, Ålesund, Volda, Porsgrunn og Dalen. På avdelingen i Ålesund sitter ansatte som jobber med blant annet hydrodynamikk, mekaniske konstruksjoner og utvikling av kontrollsystem for alle typer fartøy.

- Med nytt kontor i Postvegen 11 vil vi nå få god plass til alle 14 som jobber her i dag. I tillegg er vi godt rustet til å kunne ansette enda flere kunnskapsrike medarbeidere i tiden som kommer, forklarer Bloch.

Brunvoll skal flytte inn i den restaurerte delen av Postvegen 11 i mai 2024. Fra før er det kjent at både Atea, LO og 8 andre forbund skal flytte inn i denne delen av det grønne næringsbygget. Alt areal i dette byggetrinnet er dermed utleid. Neste fase er et tilbygg på 7000 kvm som skal stå ferdig i 2026.